Clubs en Discotheken

clubs_en_discotheken.jpg

Rimini is een bruisende badplaats met een fantastisch nachtleven, gezellige kroegen en zelfs de grootste disco’s van Europa. Een nadeel dat door veel vakantiegangers wordt genoemd is dat de uitgaansgelegenheden wel wat ver bij elkaar vandaan liggen. Daarom, en omdat het gewoon leuke voorpret is om het allemaal te lezen, hebben we hier een overzicht voor je samengesteld van de clubs en discotheken in Rimini die je niet mag missen.

Club Life

Club Life is gericht op Nederlandse bezoekers en je vindt er dan ook echt Hollandse gezelligheid. Op de eerste van de 2 verdiepingen kan je lekker swingen op hits uit de Nederlandse top 40. Er is regelmatig een happy hour, je kan er buiten zitten en elke avond is er een ander thema. Lekker veel variatie dus!

Baia Imperiale

Discotheek Baia Imperiale is de grootste van Europa en heeft een prachtige aankleding; mooi decor, waterpartijen en een unieke sound, en is dus een echte must! De entree is met 20 euro wel iets hoger dan gemiddeld, maar daar heb je dan ook een onvergetelijke ervaring voor!
Carnaby

Carnaby heeft maar liefst 3 verdiepingen met elk een eigen DJ en muziekstijl en een internationaal publiek.

Altromondo Studios

Altromondo Studios is de thuis van de bekende DJ Gigi D’agostino en heeft echt vette lasershows. Altromondo ligt wel  iets buiten Rimini, maar je kan de bus pakken of kijken of je reisorganisatie iets heeft geregeld. 

Blow up

Blow Up is een wat kleinere disco maar heeft wel spectaculaire lichteffecten, er wordt veel  R&B gedraaid.

Prijzen

Gemiddeld ben je bij de clubs en discotheken zo’n 10 euro voor de entree en 1 consumptie en een biertje kost meestal 4 euro.