Uitgaan in rimini

uitgaan_in_rimini.jpg

Rimini is een populaire vakantiebestemming onder jongeren en de uitgaan in Rimini is dan ook een ware beleving. Je vindt er vele discotheken, bars, kroegen en clubs waar je tot de in de vroege uurtjes het dak eraf kan laten gaan! Laat je er een avondje helemaal gaan in Europa’s grootste discotheek, de Baia Imperiale Discotheek Rimini. Hou je van oer-Hollandse gezelligheid? Duik dan Life Club Rimini in en als je wilt genieten van een echte engelse pint, dan kun je terecht bij één van de Engelse Pubs.

Uitgaan in Rimini; wat zijn de populairste plekken?

Club Life

Onder de Nederlandse feestgangers is de Discotheek Life erg populair. Met twee verdiepingen, veel hits uit de Nederlandse top 40 en regelmatig een happy hour een perfecte plaats voor een gezellig avondje uit. Er is ook een gedeelte waar je lekker buiten kunt zitten en er worden  heel vaak thema-avonden georganiseerd. Vervoer naar en van de disco is mogelijk te regelen via je reisorganisatie.

Baia Imperiale

De Baia Imperiale móet je echt bezocht hebben! De disco is heel mooi aangekleed met fantastische waterpartijen en een vette sound; kortom, een onvergetelijke ervaring. Informeer bij je reisorganisatie want meestal wordt er wel een avondje naar het Baia georganiseerd. De prijzen hier liggen wel wat hoger dan bij de andere disco’s.
Carnaby

Carnaby is een grote disco van 3 verdiepingen met op elke verdieping een andere DJ en muziekstijl.

Altromondo Studios

Als je van lichtshows houdt, dan moet je beslist naar Altromondo Studios. Het is de plaats waar de bekende DJ Gigi D’agostino begonnen is! 

Blow Up

Blow Up is wat kleinschaliger, maar heeft een waanzinnige aankleding en lichteffecten. Veel R&B. 

Prijzen

Je betaalt bij de grotere clubs voor een biertje al gauw zo’n 4 euro en de entree is gemiddeld een tientje.