Hotels Rimini

hotels_rimini.jpg

Rimini is een populaire badplaats, zowel bij jongeren als bij gezinnen, en er zijn dan ook accommodaties te vinden in alle vormen en maten. Er zijn veel sterrenhotels, maar ook veel familiehotels en appartementen voor jongelui. Waar kan je nou het beste op letten bij het boeken?

Hotels Rimini; locatie

De locatie van je hotel is heel belangrijk voor het succes van je vakantie. Ben je op zoek naar rust, dan wil je liever niet vlak naast een disco waar je de halve nacht wakker licht van de herrie, wil je daarentegen elke avond gaan stappen, dan zit je graag dicht bij ‘daar waar het allemaal gebeurt’. Met kinderen is het prettig om een locatie te hebben dicht bij het strand en waar kinderen een speelplek hebben. Let dus vooral op de locatie van je hotel en hou daarbij in het hoofd wat voor jou de belangrijkste eisen zijn. Verder let je op de faciliteiten die het hotel biedt en natuurlijk op de prijs, want het moet allemaal wel binnen je budget vallen. Vergelijk prijzen van verschillende hotels, maar ook van verschillende reisorganisaties. Het kan namelijk zijn dat hetzelfde hotel bij de ene reisorganisatie goedkoper is dan bij de andere!
Rust en cultuur?

Wil je een vakantie vol rust en cultuur, boek dan een hotelkamer in het oude centrum, bijvoorbeeld vlak bij het park. Meestal staat er overigens, als je een hotel gaat zoeken, hoe ver het van het centrum verwijderd is. Dat is een handig hulpmiddel!

Veel stappen?

Als je veel uit wilt gaan tijdens je vakantie kan je het beste kiezen voor een hotel in Bellariva of Miramare. Dan zit je dicht bij veel van de discotheken en bovendien kan je daarvandaan de bus pakken naar de andere discotheken en clubs in of buiten Rimini.