Camping Rimini

camping_rimini.jpg

Rimini heeft een mooie groene omgeving die zich uitstekend leent om heerlijk te kamperen. Met een prachtig strand, heerlijk weer, veel historische bezienswaardigheden en een schitterende omgeving om te verkennen, heb je met een camping Rimini alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! Hieronder een kort overzicht.

Camping Italia

Camping Italia is een goede camping die het slim heeft aangepakt. Deze camping, op 2 km. van het oude centrum van Rimini, heeft het 50 km2 grote terrein namelijk opgesplitst in 2 gedeelten; een deel voor gezinnen  en een gedeelte speciaal voor jongeren. Zo kunnen de jongeren lekker hun gang gaan zonder overlast te bezorgen. De camping beschikt over een privéstrand en gratis warme douches. Voor de jongeren rijdt er een discobus vanaf een halte vlak naast de camping.

Camping Maximum

Tussen Rimini en Riccione ligt Camping Maximum. Het is een populaire camping bij jongeren want het is vlak bij het strand en de veel bezochte discotheken zoals Altro Mondo en Club Life. Reisorganisaties voor jongeren, zoals Beachmasters, hebben Camping Maximum als thuisbasis. Er is wel een apart gedeelte voor jongeren, maar toch is deze camping misschien minder geschikt voor gezinnen met kinderen. Voor jongeren daarentegen is deze camping ideaal en er worden dan ook met regelmaat vriendschappen voor het leven gesloten!
Camping Riccione

Camping  Riccione is een modern 4-sterren vakantie-oord met veel faciliteiten. De camping ligt op zo’n 300 meter van de zee en er is een treintje waarmee je gratis naar het centrum (op 2 km) kan rijden. Er is een zwembad met glijbaan,  een tennisbaan, tafeltennis en een volleybal veld.

Camping Rubicone

Camping Rubicone ligt net buiten  Rimini en is een ideale 4-sterren camping voor gezinnen met een groot privé strand.