Jongerenvakantie rimini

jongerenvakantie_rimini.jpg

Als je op zoek bent naar een vakantie vol zon, zee en feesten voor een aantrekkelijk prijsje, dan is Rimini jouw ideale bestemming! Er zijn kilometers lange, lekker brede stranden, het is er altijd heerlijk weer en er zijn talloze bars en disco’s; de belangrijkste ingrediënten voor en een jongerenvakantie Rimini!

Jongerenvakantie Rimini: de grootste discotheken van Europa

Het leuke van Rimini is dat het uitgaansleven niet alleen maar ‘bruisend’ is. In de Italiaanse badplaats zijn een aantal van de grootste en bekendste discotheken van Europa! De Baia Imperiale is zelfs de grootste discotheek van Europa en daar moet je dus wel een keer geweest zijn! Maar ook in de Blow Up, Life en Malindi-bikibeach gaat het dak er helemaal af en een plek die ook niet mag missen is L’Atro Mondo waar je van fantastische live acts en laser shows kan genieten. Duik je liever gezellig een kroegje in? Die zijn er ook in overvloed. Wat dacht je van de Cheers of Copacabana? Alleen de namen maken het al sfeervol en dan krijg je ook nog eens een heerlijk welkomstdrankje! Kortom, om echt te gaan stappen is Rimini ’the place to be’.

Excursies

Behalve het strand en het uitgaansleven zijn er nog tal van andere spannende dingen die je kan doen. Maak bijvoorbeeld een stedentrip naar het romantische Venetië, of ga een dagje ongegeneerd shoppen in het winkelparadijs San Romeno en ga voor een dagje totale waterpret naar een aqua park. Liever lekker relaxen? Boek dan een dagje op een cruise schip. Een jongerenvakantie Rimini heeft het allemaal!