Vliegen naar rimini

vliegen_naar_rimini.jpg

In tegenstelling tot andere bestemmingen voor een zonvakantie, is Rimini lekker dicht bij. Vliegen naar Rimini duurt maar zo’n 2 uur! Je vertrekt vanaf Schiphol en komt aan op Mirimare Airport, het internationale vliegveld van Rimini, net een paar kilometer ten zuiden van de Italiaanse badplaats. Het kan wat lastig zijn om online vliegtickets te bestellen, want de meeste reisorganisaties bieden gecombineerde reizen met chartervluchten. Maar dat is meestal ook meteen de goedkoopste optie!

Vliegen naar Rimini, helemaal niet duur

Juist doordat er veel chartervluchten zijn naar Rimini kan je vaak heel voordelige aanbiedingen vinden. Zo heb je al een last minute in een redelijk goed hotel voor rond de 240 euro voor 7 dagen! Ook vroegboekkortingen zijn er veel te vinden. Het loont dus echt de moeite om even de tijd te nemen op internet te snuffelen en zo een mooie aanbieding te vinden voor een heerlijke vakantie in de zon! 

Mirimare Airport

De internationale luchthaven van Rimini is altijd erg druk, vooral tijdens het hoogseizoen zijn er veel gezinnen met kinderen die deze streek in Italië als bestemming voor hun vakantie hebben gekozen. Om vanaf de luchthaven in Rimini te komen, kan je kiezen tussen een taxi of en bus. De busverbinding is prima. De bus vertrekt vanaf de halte voor de terminal en komt aan op het treinstation in het centrum van Rimini. De taxi is ook een goede mogelijkheid en kost ongeveer € 17.